Bucle, volum, par aranjat cu stil

CaptureIdei cadouri pentru prietena ta.

Mai mult decat hainele care le porti, cum ai aranjat parul spune multe despre personalitatea ta.
De multe ori ne gandim sa facem cadou haine, parfum sau accesorii. Putem alege un cadou diferit: truse de aranjarea parului.

Esti pasionata de moda si vrei sa dai volum parului inainte sa-l aranjezi, atunci poti sa il ondulezi  cu ajutorul bigudiurilor de la Remington KF40E. Dureaza 10 minute sa le incalzesti, iar apoi in functie de indemanare si de volumul parului tau intre 15-20 minute sa le asezi in par. Te poti aranja acasa ca la coafor.
Parul tau trebuie sa fie umed atunci cand le aplici, iar bigudiurile trebuie sa fie incalzite. Nu te poti arde atunci cand le pui in par, capetele sunt reci. Mai jos un filmulet de pe youtube cum sa le prinzi in par.

 

 

12 3

 

 

 

 

 

Iti poti face diferite coafuri prin ondularea parului si te poti aranja zilnic singura.
Practice, usor de prins in par datorita sistemului de prindere cu clipsuri, cu ele iti poti crea buclele dorite. In pachet vei gasi 20 de bigudiuri catifelate de 3 dimensiuni diferite care au un invelis fin de Teflon: 4 mici, 10 mijloci si 6 mari.

img53815_25032011174557SFATURI SI NOUTATI:

  • Foloseste bigudiurile mai mari la baza, iar cele mai subtiri inspre varful capului.
  • Dupa ce le scoti din par, trece cu mana prin par usor, desfacund cu degetele buclele. Vei avea o coafura cu un aspect foarte natural.
    • Se poarta in 2013 parul lung cu volum si il poti aranja usor cu bigudiurile electrice

Remington KF40E.

  • Ce este mai a moda in 2013? blondul platinat, frisura bob, parul prins in coada la spate, cararea intr-o parte sau sa iti aranjezi parul in stilul anilor 1960: parul sa fie bufant si prins in accesori sau cu bentita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *